Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Wednesday, 16 May 2012

OMG...Apa yang terjadi padaku???

Sakit-sakit badan...Pening...Loya..Mual...Senak Perut...Sesak Nafas....
Kejap rasa nak demam..Kejap ok plak...
                                       
Kenapa yek???
Adakah aku mempunyai sebarang penyakit yang tersembunyi???
Ataupun....
Adakah ini tanda2nya Morning Sickness & Aku telah berbadan dua???
Tapi yang aku terasa amat pelik... 
Situasi tu terjadi selepas aku pulang kerja....
Tiap-tiap petang aku alami situasi demikian kebelakangan ini....
Penat kot...Or stress terlampau eaa...
Aku pun tak tahu...
Ada sapa-sapa yang tahu tak???
Nak pergi check up,klinik jauh sangat...
Hurmm...
Apa-apapun, aku doakan yang terbaik sahaja untuk diri ini...
Korang doakan yang terbaik untuk aku jugak lah yer......

14 comments:

  1. congrats dear.. beli pregnancy test kat farmasi cek sendiri dulu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear...Nanti i g check yer..masih awal kot..hihihi...

      Delete
  2. yup2 sokong sis syiela..mmg ada dua kemungkinan di situ..sama ada stress or pregnant :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu ler buat minah kompius ni sis...alahai...

      Delete
  3. wow..i think u're pregnant?..cos, klau ikut pengalaman saya, if we stress kite tak kan rsa nak demam or kjap sakit kjap ok..but if im pregnant, i akn rsa mcm tu..klau balik kerja msti bdn nie lemah sgt2..tak larat nak msk, nak buat kerja rmh, asyk nak baring jer kerja nya..betul ker?sma tak situasi nya?hehe..btw, congrats la mun bena2 dh berisi k..paling penting take care urself..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe eaa...CAm sama jer simptom2 tu...
      Alahai..
      Anyway..Thanks dear...
      Ada jugak yang p klinik sama2 nanti yer..hihihi...

      Delete
  4. ko tnyak daddy apa yg dh dipolah nya ngan ktk...
    ish ish ish....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..tanya sama daddy,
      buat apa ngn mummy,
      nanti jawab daddy,
      lu pk la sendiri..
      hahhaha

      Delete
  5. Replies
    1. Amin..hik..hik..hik...
      Tak tau lagi...
      Belum check...

      Delete
  6. rasanya dh ada isi tu.. cuba beliregnancy test kit kt farmasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah mama..doa2 kan jer yer...:)

      Delete