Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Thursday, 22 March 2012

Himpunan Doa Harian: RAHSIA POTONG KUKU

Salam.. Disini mb nak share satu link yang mb minat sangat2 untuk jadikan panduan dikala mb perlukannya.. Al maklumlahkan,kadang2 ada masanya kita leka dengan urusan dunia hingga lupa tentang keberkatan hari2 yang kita lalui mcm mb..huhuhu,cdeyhh**.. Jom terjah!!!
Himpunan Doa Harian: RAHSIA POTONG KUKU: RASULULLAH S.A.W BERSABDA YANG ERTINYA: Barang siapa yang mengerat kukunya pada : * Hari Sabtu : Nescaya keluar dari dalam tubuhnya ubat d...(teruskan membaca)

No comments:

Post a Comment