Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Tuesday, 20 March 2012

Cara nak membahagiakan Encik Hubby...

Salam... Time ni mb tgh lunch break.Ada jugak masa nak update blog yang masih suram nih... Tertarik dgn sebuah artikel yang mb baca td,terdetik di hati ini untuk menghayatinya.. Al maklumlah,kadang-kadang sesudah lama berumah tangga kita kadang-kadang alpa  dan sambil lewa jer nak bahagiakan hati En.Hubby.. Al maklumlah kan,nak kejar sana,wat itu ler,ini ler,mana nak urus anak2 lagi sampaikan terlupa yg ada sekeping ati yang ingin dibahagiakan...Inilah artikel yang mb baca tadi...Insyaallah ianya amat berguna untuk panduan kita bersama lah yer untuk terus bercinta walaupun dah lama berumah tangga...

Bagaimana membahagiakan suami