Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Thursday, 22 March 2012

Salam Khamis...

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia....
Alhamdulillah kerana mb masih mampu untuk menulis hari ini.. Mb juga amat bersyukur dan berbesar hati menerima kedatangan followers yang ramah dan baik hati untuk singgah ke Taman Persinggahan Kayangan ini.. Al maklumlah kan,mb masih baru dalam dunia blogging ni..Apa yang terkurang,tercacat cela,mb mintak mahap bebanyak lah yer....
Syukur ke hadrat ilahi kerna mb kuat untuk turun kerja hari ini. Semalam mb cuti sakit..Tetiba perut nih cramp semacamlah plak.. Nak gi klinik,jauh...Insyaallah,nanti2 baik ler kot...  Mb tertarik dengan himpunan doa2 harian kat http://himpunandoaharian.blogspot.com untuk panduan kita bersama..Insyaallah...

No comments:

Post a Comment