Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Thursday, 2 August 2012

Maafkan aku....

Salam...
Minah nak memohon kemaafan pada kawan2 kerna Minah belum dapat nak Blog Walking, terjah2 blog korang & klik2 kat tabung korang pada masa terdekat ni kerna seperti biasa Minah tersangatlah sibuk kat opis time ujung2 & awal2 bln cam gini....
Bukannya bermaksud Minah sombong keyh...
Lagipun,hutang Minah kat boss (alaa..pasal emergency leave hari tu...) belum beres lagi...Jadi,kenalah amik hati dia ckit ler kan kerna dia belum lagi ungkit pasal itu sampai sekarang ni..(takoot)..
Bagi kawan2 yang dah follow Minah,tinggal jer jejak & link kat chatbox,insyaallah....
Cepat atau lambat,Minah akan follow korang,terjah korang & menabung utk blog korang keyh....
Minah cayang korang kuat2.....
Sekali lagi Minah nak cakap ucap....
 

5 comments:

  1. takpela..nnti dh tak sbuk bole la bw..:)

    ReplyDelete
  2. Sik busy kelak, bw puas2:D hehe

    ReplyDelete
  3. kami juga sayang sama minah semoga tetap terjalin silaturrohmi..salam:D

    ReplyDelete