Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Thursday, 12 July 2012

Sibuk sambil menyibuk.....

Alhamdulillah...
Akhirnya kesibukan aku semakin surut walaupun tak sepenuhnya...
Lenguh minda & jejari ni bekerja sambil sengal2 badan asyik dok mengadap pc jer....
Mata pun dah makin berpinau2 jer nih.....
 
Dah time balik rumah plak,kena uruskan keperluan hubby yang injured akibat kemalangan kecil di tempat kerja...Kecian tol... Jatuh semasa tengah servicing .. Pergi klinik amik MC 2 hari..

2 hari dah masak & makan bubur...Bubur ikan bilis....Bubur ayam....
Kesian tengok hubby sakit kan..
Minah pun join sekali ler melahap makanan utk orang yang sakit itew...
Nak masak asing2 tak larat plak rasanya...Terlampau penat laa....
Walaupun Minah memang tak suka makan bubur,namun ku tetap telan dengan senyuman..
hukhukhuk.....

Namun,dalam kesibukan itu,aku masih juga dapat menyibuk melihat perkembangan blog yang usang ini sambil menunaikan janji kepada rakan2 bloger yang disayangi...






6 comments:

  1. Replies
    1. amin..tak ler teruk sangat mcm lam gambar tu..hihi..thanks sis...

      Delete
  2. Great post ma nice pict sis...
    Moga lekas sembuh ya :)

    ReplyDelete
  3. smoga hubby cepat sembuh n bnyk bsabar dalam melayan org sakit ye..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cik YAya atas doanya..
      Alhamdulillah,hubby dah sembuh...

      Delete