Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Friday, 29 June 2012

What U Give, U Will Get It Back...I promise!!!

Salam....
Masa sibuk Minah akan kembali tidak lama lagi...
Kepada kengkawan yang sudi singgah kat blog Minah ni,Insyaallah pasti Minah akan terjah korang jugak...
Tapi jangan lupa tinggalkan jejak yer...
Walaupun lambat atau cepat dan dengan izin-Nya...
Jadi,jangan teragak2 nak singgah kat taman ini yer...
Terima kasih kawan2.....:)
Kalau awak follow saya,for sure saya akan follow awak juga yer...
Tapi tinggalkan link anda kalau dah follow yer..Kalau boleh tinggalkan jejak sekali...
Saya memang tidak berkira pasal hal ini...Makin banyak kawan pasti mkin meriah kan???
Cepat atau lambat,saya akan follow awak kembali,Insyaallah...
Tapi makesure blog tu ada butang follower...Kalau takde cam mane saya nak follow back kan???
Saya pun mak budak baru belajar lagi nih....
hihihii....
Kalau korang sudi klik2 kat iklan nuffnang saya,saya akan klik2 iklan kat blog korang jugak....
Tapi awak kena ler bagi tau kat chatbox yer....
Lambat atau cepat,dengan izin dari Nya,Minah akan laksanakan jugak,Insyaallah...
Ini last entri untuk bulan ni...
Bulan depan kalau diizinkan,Minah akan buat entry baru yang merapu2 keyh...Hihihii...
Tapi ingat yer,walaupun minah tak publish entri baru tak bermakna Minah tak memantau perkembangan blog yer....  
Minah akan jejaki kalian & ikuti perkembangan blog kalian kalau ada kelapangan nanti keyh...
Salam sayang dari Minah Bunga buat korang kawan2 blogger yang terhebat....:)


19 comments:

  1. org berbudi kita berbahasa ye tak.. hehhhee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul tu syiela...Orang memberi kita sama merasa..:)

      Delete
  2. Nice article I like it,great day 4U salam ukhuwah dari INDONESIA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih yer icah...selamat berkenalan...:)

      Delete
  3. melawat blog kawan2 ni ...baca2 entri best gak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. arau blog memang tidak mengecewakan...:)

      Delete
  4. silaturahmi salam persahabatan .........

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam persahabatan juga pada anda..:)

      Delete
    2. terima kasih sahabatku...
      tapi saya lihat itu anak kenapa yah...kok di tong kardus/........anak siape yah....

      Delete
  5. what u give, u get back... ahakz... macam berdendam lak.. ahakz... anyway, nice meeting u...

    ReplyDelete
  6. Haluuu....salam perkenalan dari saya....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiii...berbalas salam dari saya juga...

      Delete
  7. ehem ... sama2 tolong le okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Occay.kita support each other keyh..:)

      Delete
  8. kasihan juga itu anak manis kok masuk kardus....hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu anak orang..hihihi....anak angkat uncle google..hikhikhik...

      Delete
  9. Tak folo pon tak pe...
    Asalkan rajin berkunjung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada betulnya jugak...terpulang lah dgn keselesaan individu kan...Yang pastinya, buat kerana ikhlas dan bukan kerna paksaan..:)

      Delete