Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Wednesday, 25 April 2012

Selamat Hari Jadi Yang Ke-6 Sayang....

"Happy Birthday to you...Happy Birthday to you...
Happy Birthday to my son...Happy birthday to you..."

                                           
Hari nie umur anak ku genab 6 tahun...
Tapi aku cdeyy sebab aku tak dapat celebrate dengan buah hati kecik aku tu.... Tadi aku lagu birthday dalam phone,budak tu blur2 laa plak...
"Mummy...kenapa nyanyi lagu birthday ni? Birthday kite lambat lagi laa...."
Pulak dah anak ni..... 
Tengah mamai ler tu..Coz masa ku call dier tengah tidur...
Tapi daddy dier kejutkan coz aku cakap aku nak wish birthday kat anak kami...
Lepa dia dah kurang mamai,barulah dia mencarut yang bukan2...Budak2 zman sekarang,petah bercakap mengalahkan orang tua...
Terubat rindu dihati..Tapi pesanan penaja tadi....
"Jangan lupa,kalau mummy balik mummy belikan kite cake angry bird yg kaler merah itu keyh...."
Hihihii...anak..anak...
Ok la..segalanya untukmu...


 

6 comments:

  1. happy bday utk dak kecik tu hihi.. budak2 skrg nk angry bird saje. sama je dgn syafi tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mama... yelah kan..budak2 sekarang dah pandai memilih..lucu ler..syafi pun suka angry bird yek? sama ler ngn dak kecik ni ma...

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe..cake dari pakcik gugel eein...

      Delete
  3. epy belated bday to ur doter ke son ni?hehe....pssst:selamat berkenalan...^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. epy belated bday to my son mila..anyway selamat berkenalan..:)

      Delete