Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Monday, 16 April 2012

Bob Kuman Terlantar Sakit - Memang Hot - Media Hiburan

Terharu minah apabila mengetahui yang insan yang pernah buat kita ketawa dahulu hingga sekarang amat memerlukan bantuan kita... Kalau tak mampu nak sumbangkan apa2,cukuplah dengan hanya berdoa untuk meringankan derita beliau yer... Takde siapa yang mahu ditimpa sakit macam ni... Jom jengok insan yang pernah menyerikan hidup kita ni iaitu Bob Kuman....Klik kat link bawah ni untuk baca mengenai penyakit  beliau keyh....

No comments:

Post a Comment