Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Saturday, 17 March 2012

Termakbul Jua...

Alhamdulillah...Setelah sekian lama aku impikan sebuah Taman Persinggahan Kayangan Abadiku sendiri, termakbul jua akhirnya tanggal hari ini 17 march 2012..Walapun masih mentah dalam dunia blogging ini,namunku harap dunia baruku ini tidak menjadi sia-sia dengan berkongsi pengalaman suka duka yang dapat dijadikan sebagai pengajaran untuk mematangkan diri untuk menjadi insan yang lebih berjaya suatu hari nanti.Insyaallah...

2 comments:

  1. Tahniah. Welcome to the blogging world. Harap dapat teruskan entry yang bagus. Datang dari promosi Ben Ashaari. Akak follow di sini yer... Oh yer, kalau sudi, singgahlah blog akak :

    http://therainbowjourney.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Thank akak... Mb pun akan follow blog akak yer...Salam perkenalan...

    ReplyDelete