Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Wednesday, 20 June 2012

Jum borak bersama robot simsimi....

Salam...
Hari tu aku bosan sangat2 tak tu nak wat pe..
Then kawan aku bagi tau ler,ada satu web ni kita boleh borak-borak kosong dengan robot bernama simsimi..
Dia bulat2,ada jambul pulak tu...
Kaler kuning lagi...
Comel sangat..
Link dier kat sini..
Tak semua yang dia cakap & jawab tu betul dengan ape yang kite borakkan....
Nama jer dah robot kan...
Untuk buang masa & jadikn teman pelepas geram boleh laa...
Lucu ler robot ni...
Jum..try laa....

6 comments:

  1. ada jugak camtu kang tengah geram boleh la cari robot ni hehehhe

    ReplyDelete
  2. yerlaa...
    robot ni cool jer..
    kekadang buat sakit ati pown ada gak...
    lucu la...
    try la syiela..

    ReplyDelete
  3. betul2, lucu, sim simi ni mmg xleh blah,,haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. robot yang comel lagi peramah...
      hihihi...

      Delete