Selamat Datang....

Assalamualaikum & Salam Satu Malaysia...
Selamat Datang & Terima Kasih diucapkan kepada pembaca yang sudi singgah ke ~Taman Persinggahan Kayangan~ yang serba kekurangan ini..
Segala komen yang membina untuk kebaikan adalah amat dialukan dan tutur kata yang sopan amatlah dihargai.

Di blog ini juga ada juga terselit kisah mengenai perjalanan kehidupan masa lampau dan permulaan perjalanan hidup Minah Bunga sebagai ibu tunggal sehingga sekarang setelah selamat di ijab kabulkan menjadi suri hati suami tercinta.
Segala kisah yang telah
di paparkan bukanlah bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pihak atau membuka pekung didada tetapi hasil karya itu hanyalah sekadar untuk hiburan dan pengajaran melalui pengalaman Minah Bunga untuk dikongsi bersama pembaca.
Diharap pembaca terhibur dengan penulisan yang lahir setelah sekian lama terbuku dihati..

Bagi yang meluat dan bosan untuk membaca,digalakkan untuk tidak meneruskan bacaan yer...:)
Sekian Terima Kasih..

Friday, 18 May 2012

Rasa macam nak melancong laaa.....

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia Kawan2....
Tahun ni adalah tahun yang paling sibuk yang telah Minah lalui....
Pejam celik pejam celik..Dah nak masuk bulan Jun dah....
Patutlaa badan penat semacam jer....
Tu ler semalam Minah & opismate berpakat cuti2 Malaysia sama2...
Mungkin bukan tahun ni kot...
Maybe awal tahun depan,insyaallah....
Kami pakat2 laa bagi tahu boss tentang niat kami tu...
Yess!!! Dia bagi green light lagi...
Seronok nyer....
Balik bagi tahu hubby..."kanda...boleh tak dinda pergi melancong tanpa kanda? Dinda nak gi ngn kawan femfuan laa..."
Dengan muka terkejut & mcm terpaksa redha.."Pergilaa dinda..Kalau dinda happy.."
Pulakk dah..Terus rasa bersalah...
Kami plan nak g tenangkan fikiran kat Cameron Highland....
Tenang,Damai & Jauh Dari Kesibukan...
Ok tak???
 
**pinjam gambar encik gugel....**

 

9 comments:

  1. jom p PMS.. hhehhahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taknak la..Merapulah anon ni..hhuhuhu...

      Delete
  2. oh gune kanda dinda cam 2 ke? awesome lah ! jarang jumpe cam 2.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde ler cendol..saje jer nak mengade2..hihihihi...

      Delete
  3. jom le p bandung.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea yang baeek jugak...p nak g tpt sejukk sejukk jer...

      Delete
  4. jom masuk peti sejuk my...
    hahahahaa....

    ReplyDelete
  5. cameron highland.. ok la tu sejuk...
    untuk yg baru berkapel anda dilarang pergi..

    ReplyDelete